Arrangementen

 • Overnachting B&B Oosterpark

  Dineren bij ’t Havenmantsje met aansluitend een overnachting bij B&B Oosterpark € 147,50 voor 2 personen (inclusief taxivervoer van ’t Havenmantsje naar de B&B). Bed and Breakfast Oosterpark is heerlijk rustig en comfortabel. De modern ingerichte kamers zijn voorzien van 2 luxe hotelbedden en fauteuils om heerlijk in te relaxen.

  Meer informatie >>
 • Overnachting in Hotel Harlingen

  Hotel Harlingen is gelegen in de gezellige binnenstad van Harlingen. Een karakteristieke Friese havenstad met haar vele bezienswaardigheden en leuke winkeltjes op loopafstand. Betaalde parkeermogelijkheid om de hoek. Bij dit arrangement heeft u een 6 gangen all-in menu bij restaurant 't Havenmantsje en een overnachting bij Hotel Harlingen inclusief ontbijt voor € 130,- per persoon.

  Meer informatie >>
 • Overnachting op de Reddingsboot

  Sinds 1955 behoedde de reddingsboot tientallen zeevarenden van een wisse dood. Inmiddels is de Lilla Marras uit dienst, maar niet in ruste. De Engelse schone uit de Watson Class redt nog steeds mensen. Niet uit een kolkende Noordzee, maar uit de tredmolen van alledag.

  Meer informatie >>
 • B&B De ruimte

  Een leuke, originele, betaalbare overnachting in Harlingen, inclusief een heerlijk ontbijt in de mooie historische havenstad Harlingen. In een trekkershutje of appartement. De trekkershutjes zijn basic, maar zullen vrijwel zeker garant staan voor een gezellige afsluiting van uw avond.

  Meer informatie >>
 • Overnachting B&B ’t Admiraels Huys

  Meesterkok Marco Poldervaart en Chef-kok Ivo van der Molen zullen u voorzien van een voortreffelijke 4-gerechtendiner van Friese producten uit het achterland en de Waddenzee. U wordt in de watten gelegd onder het genot van het mooie uitzicht over de Waddenzee. Prijs € 170 ,- voor 2 personen.

  Meer informatie >>
 • Overnachting in Het Dakhuis

  Verblijf na het bijzondere 4 gangendiner bij het Havenmantsje letterlijk op het dak, dit luxe appartement bevindt zich namelijk boven op een pakhuis! Slapen in de voormalige machinekamer van monumentaal pakhuis ’t Kalf in Harlingen.

  Meer informatie >>
 • Overnachten short stay NRDRHVN91

  Een eigen appartement in de haven van Harlingen en op loopafstand van t Havenmantsje. Na het bijzondere 4 gangendiner wandelt U langs de Noorderhaven naar het appartement. Voor iedereen die van warmte, intimiteit, vintage & design houdt & het is het best bewaarde geheim van Harlingen.

  Meer informatie >>