Workshops

  • 3 gangen menu Meesterlijk lekker



    • Datum:
    • 24 mei 2017
    • Prijs per persoon:
    • € 60,00
    • Tijdstip:
    • 18.30 - 22.30

    Tijdens deze workshop neemt Marco u mee om u voor te bereiden op een 3 gangen menu met als thema Meesterlijk lekker. Na deze cursus kunt u thuis in een handomdraai genieten van uw eigen 3 gangen menu voor familie en vrienden. Tijdens deze avond geniet u van de door u zelf gemaakte gerechten. Wij serveren bijpassende wijnen, u eet aan onze keukentafel.

    Volgeboekt
  • Sushi maken



    • Datum:
    • 31 mei 2017
    • Prijs per persoon:
    • € 45,00
    • Tijdstip:
    • 18.30 - 22.30 uur

    Vind je het leuk om ook de basis sushi- en snijtechnieken te leren ? Marco neemt u mee in de basis van zelf sushi maken.

    Meld je dan aan voor onze inspirerende Sushi Workshop Basic. In deze workshop ontdek je de Japanse geschiedenis en filosofie van Sushi’s. Verras je partner en/of vrienden thuis met zelf gemaakte Sushi’s. Hoe bijzonder is dat!

    Tijdens deze avond eten we met z’n allen aan de keukentafel en proeven we wijn en sake.

    Volgeboekt
  • Sushi maken



    • Datum:
    • 21 juni 2017
    • Prijs per persoon:
    • € 45,00
    • Tijdstip:
    • 18.30 - 22.30 uur

    Vind je het leuk om ook de basis sushi- en snijtechnieken te leren ? Marco neemt u mee in de basis van zelf sushi maken.

    Meld je dan aan voor onze inspirerende Sushi Workshop Basic. In deze workshop ontdek je de Japanse geschiedenis en filosofie van Sushi’s. Verras je partner en/of vrienden thuis met zelf gemaakte Sushi’s. Hoe bijzonder is dat!

    Tijdens deze avond eten we met z’n allen aan de keukentafel en proeven we wijn en sake.

    Meer informatie >>
  • 3 gangen menu Meesterlijk lekker



    • Datum:
    • 28 juni 2017
    • Prijs per persoon:
    • € 60,00
    • Tijdstip:
    • 18.30 - 22.30

    Tijdens deze workshop neemt Marco u mee om u voor te bereiden op een 3 gangen menu met als thema Meesterlijk lekker. Na deze cursus kunt u thuis in een handomdraai genieten van uw eigen 3 gangen menu voor familie en vrienden. Tijdens deze avond geniet u van de door u zelf gemaakte gerechten. Wij serveren bijpassende wijnen, u eet aan onze keukentafel.

    Meer informatie >>
  • Vis, schaal en schelpdieren



    • Datum:
    • 5 juli 2017
    • Prijs per persoon:
    • € 75,00
    • Tijdstip:
    • 19.00 - 23.00 uur

    Rondvis, platvis, kreeft, gamba’s langoustines, coquilles, kokkels en mosselen onder de aandacht.
    Wanneer is vis echt pas vers ? welke bereidingen zijn toepasbaar op elk product. Hoe fileer ik een rond of platvis. Kortom een leerzame avond om kennis te maken met mooie producten uit de zee.

    Tijdens deze avond geniet u van de door uzelf gemaakte visgerechten. Wij serveren bijpassende wijnen, u eet aan onze keukentafel.

    Meer informatie >>