Arrangementen

 • Overnachten in De Bank

  Ongetwijfeld de mooiste hotelervaring in Harlingen op loopafstand van `t Havenmantsje! De Bank is een historisch gebouw aan de Noorderhaven, de parel van het Friese land, dat bestaat uit luxe appartementen. U verblijft in een van de Large Deluxe Apartments die een perfecte aansluiting maakt op het niveau van uw diner.

  Ieder design appartement in De Bank is vernoemd naar een bestaande valuta met bijhorend interieur en design. Geniet van de Harlinger charme of kom helemaal tot rust in de luxe slaapkamer.

  Een all-in 5 gangen verrassings menu inclusief overnachting “DE BANK” met fantastisch ontbijt op de kamer. Totaalprijs van dit arrangement is € 294,00 voor 2 personen.  Meer informatie >>
 • Overnachting in Hotel Harlingen

  Hotel Harlingen is gelegen in de gezellige binnenstad van Harlingen. Een karakteristieke Friese havenstad met haar vele bezienswaardigheden en leuke winkeltjes op loopafstand. Betaalde parkeermogelijkheid om de hoek.

  Bij dit arrangement heeft u een 6 gangen all-in menu bij restaurant 't Havenmantsje en een overnachting bij Hotel Harlingen inclusief ontbijt voor € 270,00 voor 2 personen.


  Meer informatie >>
 • Overnachting in Het Dakhuis

  Verblijf na het bijzondere 4 gangendiner bij het Havenmantsje letterlijk op het dak, dit luxe appartement bevindt zich namelijk boven op een pakhuis! Slapen in de voormalige machinekamer van monumentaal pakhuis ’t Kalf in Harlingen.

  Prijs arrangement incl. 4 gangendiner en overnachting € 200,- voor 2 personen. 


  Meer informatie >>
 • Overnachting B&B ’t Admiraels Huys

  De sfeervolle B&B ‘t Admiraels Huys sluit perfect aan bij de ambiance van ‘t Havenmantsje. Na een voortreffelijk 4 gangendiner, wandelt u door het authentieke centrum en langs de gezellige grachtjes van Harlingen naar  B&B ‘t Admiraels Huys voor een heerlijke overnachting. De verzorgde kamers, de kwalitatieve bedden, rustige omgeving en het unieke pand van de B&B maken uw verblijf in Harlingen tot een bijzondere ervaring.

  Een voortreffelijke 4-gerechtendiner van Friese producten uit het achterland en de Waddenzee incl. ontbijt voor 2 personen € 180,- 


  Meer informatie >>
 • Overnachting op de Reddingsboot

  Sinds 1955 behoedde de reddingsboot tientallen zeevarenden van een wisse dood. Inmiddels is de Lilla Marras uit dienst, maar niet in ruste. De Engelse schone uit de Watson Class redt nog steeds mensen. Niet uit een kolkende Noordzee, maar uit de tredmolen van alledag.

  Een arrangement van 6 gerechten inclusief champagne, wijnarrangement, tafelwater, koffie met overnachting op de Reddingsboot incl. ontbijt voor 2 personen € 387,- voor 2 personen.


  Meer informatie >>
 • B&B De ruimte

  Een leuke, originele, betaalbare overnachting in Harlingen, inclusief een heerlijk ontbijt in de mooie historische havenstad Harlingen. In een trekkershutje of appartement. De trekkershutjes zijn basic, maar zullen vrijwel zeker garant staan voor een gezellige afsluiting van uw avond.

  Een arrangement van 4-gerechten menu incl. 4 amuses en overnachting bij Hovenier de Bruin incl. ontbijt voor 2 personen en toeristenbelasting.


  Meer informatie >>
 • Overnachting B&B Oosterpark

  Bed and Breakfast Oosterpark is heerlijk rustig en comfortabel. De modern ingerichte kamers zijn voorzien van 2 luxe hotelbedden en fauteuils om heerlijk in te relaxen.

  Dineren bij ’t Havenmantsje met aansluitend een overnachting bij B&B Oosterpark € 147,50 voor 2 personen
  inclusief taxivervoer van ’t Havenmantsje naar de B&B.


  Meer informatie >>
 • Overnachting in de Havenkraan

  BIJZONDER OVERNACHTEN IN DE HAVENKRAAN VAN HARLINGEN.

  Overnacht op 17 meter hoogte in de Havenkraan van Harlingen en word ‘s ochtends wakker met een fantastisch ontbijt, vers van de bakker. De kraan biedt een panoramisch uitzicht over de Waddenzee of het historisch centrum van Harlingen. Het is aan jou om te kiezen, want je kunt zelf de Havenkraan draaien en zo je eigen uitzicht bepalen. Een unieke ervaring! De Havenkraan en ‘t Havenmantsje zijn slechts enkele minuten lopen van elkaar verwijderd. Een arrangement van 5 gerechten, een overnachting in de Havenkraan, incl. ontbijt voor 2 personen vanaf € 389,-

  Meer informatie >>